вторник, 9 октября 2012 г.

У приміщенні заводу "Аналог" шукали вибухівку

8 жовтня об 11.30 год. по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що у приміщенні заводу «Аналог» закладено вибухівку.
На місце надзвичайної події миттєво прибули працівники служби оперативного реагування міліції, МНС, «швидка допомога». З дев’ятиповерхової та трьохповерхової будівель заводу були евакуйовані понад 1000 людей. Близько півсотні автомобілів, які знаходилися на автопаркові «Аналогу» відігнали на не небезпечну відстань.
Майже три годни працівники вибухо-технічної служби науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС ретельно обстежували усі приміщення заводу. До пошуків вибухівки залучили спеціально навчених службових собак, однак нічого небезпечного знайдено не було. Як повідомила начальник сектору зв"язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області Анна Олійник,за даним фактом працівниками міліції порушена кримінальна справа. Наразі встановлюється особа, яка повідомила про замінування. Працівникам міліції відомо, що «жартівник», телефонував з таксофона, розташованого на трамвайній зупинці неподалік від заводу. За таке неправдиве повідомлення «жартівникові» загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Комментариев нет:

Отправить комментарий