четверг, 2 августа 2012 г.

"Афганці" зібралися в парку імені Горького, щоб відсвяткувати День ВДВ

02.08.2012 (Ольга Вінниченко) 12:15

Біля пам'ятника воїнам-"афганцям" в Центральному парку імені Горького зібралися "афганці", їх близькі друзі та родичі, щоб відсвяткувати День ВДВ та вшанувати пам'ять загиблих "афганців".



"Кожного року в День ВДВ ми вшановуємо пам'ять наших загиблих побратимів біля пам'ятника воїнам-"афганцям" в парку імені Горького. Це є нашою щорічною традицією,"- каже "афганець" Сергій.

Прийшли до пам'ятника і "афганці" з 75-ої окремої роти спеціального призначення. "Нашу роту спеціального призначення було створено у 1950 році. Символом роти є кажан, а лозунгом - "Ніхто, окрім нас!" Ми зібралися тут на святкування Дня ВДВ,"- каже військовий перекладач, "афганець" Юрій Цуцко.




Шеф-інструктор Головного управління по боротьбі з тероризмом Расул Мамедов каже: "Кожного року ми збираємося в різних містах України, Росії, Білорусі. Цього року ми вирішили зібратися у Вінниці. Я відпросився з роботи, щоб приїхати сюди". 


На зібранні "афганці" вітали один одного з Днем ВДВ, робили колективні фото. Після цього вони вшанували пам'ять про загиблих "афганців" хвилиною мовчання, поклали квіти до пам'ятника.



За словами Расула Мамедова, увечері відбудеться бенкет, після якого "афганці" вирішуватимуть, де вони святкуватимуть наступний День ВДВ.







Комментариев нет:

Отправить комментарий