четверг, 2 августа 2012 г.

Працівники "Вінницякомуненерго" продовжують бастувати

02.08.2012 (Ірина Корж) 10.00 (Оновлено 17.25)

Представники бастуючих робітників зібрались в приміщенні міської ради біля відділу звернень.


"Ми  сьогодні прийшли на прийом до Кістіона,  щоб розказати про нашу проблему, - каже машиністка Каріна Повар. - Вчора він прийняв від нас заяву, яку підписали 190 чоловік."


"Наші співробітники всі на своїх робочих місцях, постачання гарячої води продовжується, проте до роботи ми на приступаємо.  Хочемо мирним шляхом домогтись, щоб нам повернули чесно зароблені нами гроші," - сказав тепловик Ігор.


На прийомі з тепловиками Володимир Кістіон вислухав думку кожного.


 "Я вважаю, що доцільніше буде вирішувати це питання, коли повернеться з відпустки ваш керівник та міський голова. Нам потрібно детальніше розібратись у цій ситуації. Але виплату зарплати за червень я візьму під власний контроль," - сказав він.


Каріна каже: "Зараз ми їдемо на підприємство повідомити про результати зустрічі своїх співробітників."


Нагадаємо, що вчора робітники "Вінницякомуненерго" почали забастовку в зв'язку із затримкою заробітної плати, яку їм не виплачували 3 місяці.
Після звернення до Кістіона тепловики повернулися на свої робочі місця, але до роботи не приступили, кажуть: "Наша вимога в силі".


Підтримати бастуючих приїхали і ті робітники, яких в травні скоротили. 


О 13:00 провели нараду керівників "Вінницякомуненерго" та представників управління комунального господарства міської ради.  На 1-шу дільницю по вулиці Космонавтів, 68  приїхав оголосити результати наради заступник генерального директора Володимир Шикера. 


"На цю хвилину підприємство нарахувало виплату, яка складає 100 % зарплати за травень і 20 % за червень, ті які було обіцяно виплатити до 25 червня. Гроші ви отримаєте до вівторка.  Тепер я хочу почути вашу думку. Що ви пропонуєте?", - сказав Шикера.
"Кожного вечора я приходжу додому і мої діти запитують: "Мамо, а що ти нам купила?" Що мені їм відповісти? Ми вимагаємо повного погашення хоча б за червень", - відповіла Каріна.


Станом на 17:00 тепловики продовжують забастовку. Вони залишаються на робочих місцях, проте до роботи не приступають.
На 18:00 призначили повторну нараду.


Комментариев нет:

Отправить комментарий