суббота, 21 июля 2012 г.

У Вінниці відбувся «Бій запорожців»


20.07.2012 18:00 (Корж Ірина) (Оновленно) 21.07.2012 13:36

20 липня з 18.00 до 21.20 на території  ринку «Владимир»  відбувся автомобільний футбол.




Ігор Редько – один з організаторів та  водій  "Запорожця"  розповів: «Вперше змагання такого роду відбулись 2 роки назад. Сьгодні  знову будемо змагатись. Ми підготували 6 "запорожців". Своє авто я готував до «бою» власноруч. Це «Запорожець» з демонтованим двигуном, підсиленими гумовими відбійниками, демонтованими баками, салоном. На  нього нанесено «бойовий розкрас».




Змагання розпочались  о 18:30. Перед змаганнями учасники співали гімн України.




 В першому таймі  «запорожці»  забивали голи у ворота м’ячем.










На 20 - ій хвилині м’яч, зі слів ведучого Ванчо Грозного, «отримав приємні ушкодження». Його рятували гуртом механіки та водії, латаючи спеціальними хомутами.
Сам м’яч – це зорб, надувна полепропеленова куля, обмотана харчовою плівкою, скотчем та обшита брезентом. Ігор Редько каже: «Розмір футбольного м’яча навіть більший ніж того очікували»






Пізніше матч продовжили.









Наступним змаганням був «бій». Змагались 4 запорожці.  Водій Дмитро «Піраміда»,  авто якого вибуло першим, каже: «Це надзвичайні відчуття, багато адреналіну та позитиву! Моє авто рухалось 60 км/год. На жаль, не вдалося продовжити змагання – техніка підвела».





Між таймами організовували розважальні конкурси, до участі в яких  запросили присутніх тут гостей.
Це змагання «Футбол в біноклях».
Дві команди  - «Зази» та «Незази», по три гравці у кожній, грали у футбол в біноклях.




Віктор з команди «Зази» каже: «У біноклі грати дивно. Ти бачиш перед собою м’яч,  немов він від тебе на відстані 10 метрів. Наша команда програла».
 Переможці отримали приз – машинне мастило.

У фіналі залишилось 2 "запорожці". Змагались у перетягуванні, штовхаючи один одного.  Їх водії Дмитро Ромчик та Ігор Редько закінчили «бій» нічиєю. Ігор каже: «Я задоволений результатами! Ми плануємо в наступному місяці  провести другий тур змагань. Сподіваюсь, людей буде більше».



По закінченні змагань всі переможці переїхали  на БТРі  сьомого запорожця.




Відсвяткували подію дискотекою під відкритим небом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий