пятница, 3 августа 2012 г.

Дві доби бігатимуть учасники марафону у парку Дружби народів.


03.08.2012 (Юлія Дзигаленко) 12:00
Сьогодні о 12:00 у парку Дружби народів розпочався дводобовий ультрамарафонський забіг «Самоперевершення». Учасниками стали марафонці з України, Росії, Білорусі та Польщі. 





     Дізнавалися вони про змагання від спільних друзів, також з оголошень на сайтах марафонців. Головні організатори забігу - марафонська команда «Шрі Чинмоя». Цього року для участі зареєструвалося 35 людей. Серед  них 11 жінок. У Вінниці змагання проводять з 2009 року.


Протягом двох діб марафонці будуть бігти парком. Вони можуть зупинятися, перепочивати, спати, скористатися послугами масажиста, прийняти душ. В парку розкинулося наметове містечко, де зупинилися учасники з інших міст та їхня «група підтримки». Організатори подбали про їжу та воду для учасників.



Наймолодша учасниця 28-річна Катерина Бондарєва. Вона приїхала з Москви. 
Найстарший - Борис Татьянченко з міста Суми, йому 77 років.

 Переможцем стане людина, якій вдасться пробігти найбільшу відстань за дві доби.
Минулорічний переможець забігу Юрій Тростинюк пробіг 255 кілометрів 591 метр. Цього року він також бере участь в марафоні. Каже, що відчуває величезне задоволення та натхнення від подібних змагань. Бере  участь майже у всіх подібних змаганнях, які проводяться в Україні та світі. Юрій Тростинюк триразовий чемпіон світу з 10-ти денного забігу у Нью-Йорку. «Для підтримання форми я бігаю по 10 кілометрів щодня. У мене вже виробилася власна методика бігу: через кожних 4 години відпочиваю протягом 15 хвилин. З 3 до 4 години ночі сплю, оскільки в цей час організм відмовляє, бігати дуже важко».


Директор змагань Ігор Мудрик каже, що до участі допускають людей, які мають певний досвід марафонського бігу. Зовсім непідготовлених не беруть.
                                                                    
Фініш змагань відбудеться о 12 годині дня в неділю, 5-го липня. Переможців визначать серед жінок та чоловіків. Вони отримають кубки, грамоти та футболки.



Комментариев нет:

Отправить комментарий