пятница, 10 августа 2012 г.

До параду зомбі підготувалися громадські активісти біля Міської ради


10.08.2012 (Юлія Дзигаленко) 14:50

Це театралізована акція, яку вирішили провести учасники громадської організації «Молодь демократичного альянсу". 


Ідея виникла спонтанно. В соціальних мережах створили обговорення, проголосували, що треба провести парад зомбі," - каже голова організації Вероніка Авдєєва.


«Зараз молодь сидить по квартирах і зазомбовується біля моніторів комп’ютерів. Ми ж хочемо, щоб люди були активнішими і робили, щось цікаве, тому і проводимо цей парад», - говорить організатор Олександра Ткачук.


Організатори кажуть, що подібні акції часто проводяться у великих містах України, а також закордоном. Тому вони вирішили зробити щось подібне у Вінниці.


"Перед початком параду ми усіх проінструктуємо, поговоримо про те, щоб "зомбі" не чіпали діток та не нав'язувалися перехожим, яким не подобається акція,"- кажуть організатори.



Для гриму учасники клеїли на обличчя паперові серветки, зверху покривали їх тональним кремом, та розмальовували фарбами.



Бутафорську кров варили по спеціальному рецепту.




 З Майдану Незалежності активісти пройдуться до вулиці Театральної. По дорозі пропонуватимуть перехожим з ними обійнятися. У руках у них будуть таблички з написом "Free hugs" (вільні обійми).






Комментариев нет:

Отправить комментарий