среда, 1 августа 2012 г.

"Флешмоб ніжності та жіночності" провели біля Башти


01.08.2012 (Анна Вараниця) 21:10

О 19:00  у сквері Козицького біля Башти провели "Флешмоб ніжності та жіночності". Його організаторами були Центр підліткових клубів "Універ" та "Школа стюардес-екскурсоводів" міста Вінниці.






«Ідея флешмобу прийшла до нас з Німеччини. Першими містами в Україні, які організували таку акцію були Київ, Львів та Харків. Сьогодні ми організували такий флешмоб у Вінниці, - каже представник Центру підліткових клубів "Універ" Денис Петренко. - Нашою метою було подарувати гарний настрій та квіти нашим жінкам. Щоб прийняти участь у флешмобі, потрібно було прийти о 19.00 у сквер Козицького біля Башти. Дівчата мали бути у гарних сукнях з квітами у волоссі, а хлопці- з квітами у руках. Всі учасники стають колом, три рази кричать фразу «Вітаємо з Днем ніжності та жіночності», а потім дарують квітку будь-якій дівчині, яку вони бачать. Сподіваємося, що це не остання така акція. І через рік ми знову проведемо її».


Представниця "Школи стюардес-екскурсоводів" міста Вінниці Аліна Ярош каже: «Щодня ми бачимо дівчат, жінок, бабусь, які  біжать та біжать кудись. Вони постійно заклопотані, майже не посміхаються. І так хочеться зробити для них щось приємне, підняти настрій, побачити посмішки! Погляньте, які красиві у нас жінки! То нехай вони будуть радісними і з квітами в руках!»



Учасниця флешмобу Алла Грищенко каже: «Потрібно частіше проводити такі флешмоби! Як це класно, коли збирається така кількість гарних дівчат в своїх улюблених сукнях! На жаль, дуже мало хлопців прийшли на цей флешмоб. У нас вийшло так, що дівчата дарували квіти дівчатам. Та все одно організатори- великі молодці! Я отримала велике задоволення від участі!»

Ольга та Тетяна кажуть: «Ми просто гуляли біля Башти, а до нас підійшли та подарували квіти просто так! Це так приємно!»





Комментариев нет:

Отправить комментарий