пятница, 20 июля 2012 г.

Визначили переможців сатиричного квесту "Вступна кампанія-2012"

20.07.2012 (Дмитро Гирич, Дар`я Хижнякова) 12:00 (оновлено 13:57)

Об 11:00 учасники квесту вже знали своє основне завдання -  оформлення фіктивних документів для вступу до ВНЗ. Головний приз - Міжнародна студентська карта "ISIC". Все відбувалось в жартівливій формі.



Квест організований Центром підліткових клубів "Універ" спільно з Молодіжною радою міста. Головна мета - створення атмосфери збору документів, що потрібні для вступу. 



Максим, організатор: "Я сам збирав документи, здавав ЗНО, якщо чесно, вся ця тяганина втомила. Потрібно зробити медичну довідку, фотографії, конверти, папки, ксерокси - все це затратно. Тому ми вирішили зробити такий сатиричний квест. Про квест повідомляли через Інтернет, розповідали знайомим. Всього було 5 пунктів для збору документів. Військомат був в парку біля тиру, медичну довідку 048-О брали біля другої лікарні, ЗНО здавали біля 17 школи, біля главпоштампу брали папки для документів та конверти, і на останньому пункті вони забрали свої фотокартки на Парижі. Той, хто перший зібрав всі документи приходив до нашого "Універу" і здавав їх в приймальну комісію".   



Ліна, переможниця квесту:"Я навчаюсь в Вінницькому педагогічному коледжі на другому курсі. Про квест дізналась з соціальних мереж, через друзів. В нас у Вінниці часто проводяться такі квести та фестивалі, тому я знаю, що це весело та цікаво, одразу вирішила, що прийду сюди. Дуже хотіла собі карту "ISIC". Рада, що перемогла".

В наступному році організатори планують зробити квест масштабнішим.

Нагадаємо, карта "ISIC" - Міжнародна студентська карта. Для власників цього посвідчення в країнах Європи та України доступні спеціальні пропозиції і знижки, в тому числі на транспорт, послуги зв'язку, проживання, харчування і розваги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий