понедельник, 30 июля 2012 г.

Ще одну заправку Wells демонтують

30.07.2012 (Сергій Кошарський, Дмитро Гирич) 13:30
Працівники виконавчої служби  демонтують обладнання на заправці Wells, на вулиці Лебединського біля  зупинки Зої Ткаченко. На очах журналістів зняли бензоколонки і стелу (стенд з цінами на пальне), їх завантажили в грузовий автомобіль з військовими номерами. З приміщення каси заправки винесли все обладнання. Потім виміряли кількість бензину в цистернах і перекачали їх в автоцистерни.



"Згідно з судовим рішенням, було дві постанови, два рішення і одна ухвала про заборону відчуження. В міліції цей документ є, в державної виконавчої служби цей документ є. Мало того, це підприємство давно здало свої основні засоби в оренду. Сьогодні... Що тут відбувається сьогодні? Хто мені пояснить, люди?" - каже Леонід Галушко власник мережі АЗС.



Працівники державної служби охорони не пускали в  магазин власників. Міліція та військові відмовились коментувати цю ситуацію.

За словами працівників АЗС, після того, як зняли бензоколонки, існує ризик вибуху пального від будь-якої іскри, оскільки на дворі температура +35.


Демонтаж бензоколонок та стели







Працівники  вимірюють кількість палива в цистернах

Вигляд заправки після демонтажу

Зрізана стела


 Невідомі люди, які не пропускали людей на територію АЗС








Комментариев нет:

Отправить комментарий