понедельник, 30 июля 2012 г.

Вінничанин Іван Медведєв зайняв друге місце у Чемпіонаті України з BMX Flatland

30.07.2012 (Вероніка Росохай) 12:00
Вінничанин Іван Медведєв зайняв друге місце у Шостому відкритому Чемпіонаті України з дисципліни BMX Flatland в групі "Професіонали". Змагання проводили на вихідних у Миколаєві.



Flatland – це напрямок велосипедного спорту, який ще називають «фігурне катання на велосипеді». Суть дисципліни у тому, щоб виконувати різні трюки на рівній поверхні. 
Спортсмени використовують спеціальні «маленькі» велосипеди.


Іван розповідає, що вже кілька років поспіль їздить на ці змагання. Він каже: «Миколаїв ніколи не підводив з організацією. Нас завжди підтримує міська і обласна ради. Приємно було зустрітися з гостем з Америки». За словами Івана, негативною стороною було те, що за два дні до змагань на майданчику поклали новий асфальт, який ще не встиг повністю висохнути.

Змагання провели у групах "Професіонали", "Аматори", "Дівчата". Взяли участь близько 20 велосипедистів. Переможців та призерів нагородили дерев’яними медалями з символікою чемпіонату.
(На фотографії Іван другий справа)


Гостем змагань був американець Jesse Puente, який займається у цій дисципліні більше 20 років. Він є одним з організаторів Чемпіонату світу. Іван розповідає: "Jesse найкращий в світі у цій дисципліні. Для нас це дуже велика честь, що він побував на наших змаганнях".



Комментариев нет:

Отправить комментарий